Maison Berger - Lampe Berger Giftsets

Maison Berger - Lampe Berger Navulling 250 ml divers

Maison Berger - Lampe Berger Navulling

Maison Berger- Lampe Berger

Maison Berger is de belofte van geurige emoties, bijzondere ervaringen en plezier voor de zintuigen. Het inspireert zijn Meester-parfumeurs met een altijd unieke signatuur.

De technologie staat in dienst van de werkzaamheid, met perfect beheerste en gecontroleerde stoffen en een vereiste transparantie. Het legt procedés, procedures en een altijd gecontroleerde kwaliteit op.

Maison Berger Paris staat voor schoonheid als middelpunt van het item, een gecreëerd object dat in de tijd past. Het staat ook voor de designers, materialen en een unieke collectie. Het staat voor de parfums van elders, subtiele modellen, en een niet aflatende aandacht, een ware must have voor uw interieur.

De geuren voor de Lampe Berger zijn stuk voor stuk meesterwerkjes, warm, fris, natuurlijk, fruitig, sensueel, exotisch, oosters, mystiek, of van alles een beetje, zo is er altijd een geur die aansluit bij een interieur of een karakter.

Mocht u toch niet van de geurtjes zijn is er altijd nog de air pur, deze heeft een uitstekende zuiverende werking zonder extra parfum.

 

Maison Berger- Lampe berger nu bestellen morgen in huis