Maison Berger Paris

Aan  het begin van het ontstaan van Maison Berger was er een absolute noodzaak de lucht te zuiveren: werkzaamheid en kwaliteit waren een must. Maison Berger Paris beheerste de techniek, deed ervaring op en werd een expert.

Vervolgens werd het tijd om te creëren, een evenwicht te vinden tussen gezond en mooi, tussen nuttig en aangenaam. Maison Berger Paris had een functioneel object ontworpen, de Lampe Berger, maar droomde er vervolgens van dit tot een collectors item te maken en werd designer, en natuurlijk was u er, en iedereen  vóór u.

 

Maison Berger Lampe Berger Designs

Romantische sensuele, mediterende, sportieve en pragmatische mensen... Met evenveel wensen en verwachtingen op parfumgebied. Maison Berger Paris wist wat het moest doen en begon parfums te creëren. Tot op de dag van vandaag blijft innovatie een van de speer punten bij Maison Berger Paris, elke keer proberen ze weer met veel geduld en aandacht nieuwe producten te creëren, zodat u als consument steeds weer verrast wordt, met nieuwe modellen, kleuren, of collectors items. Maison Berger Paris blijft een toonaangevend merk dat nooit gaat vervelen! Klanten uit heel midden Nederland, van Utrecht, Hilversum, Baarn en Barneveld komen speciaal naar mijn winkel. Omdat ik altijd alles op voorraad heb en een enorm groot assortiment aan branders.

Maison Berger- Lampe Berger Belofte

 

Maison Berger is de belofte van geurige emoties, bijzondere ervaringen en plezier voor de zintuigen. Het inspireert zijn Meester-parfumeurs met een altijd unieke signatuur.

De technologie staat in dienst van de werkzaamheid, met perfect beheerste en gecontroleerde stoffen en een vereiste transparantie. Het legt procedés, procedures en een altijd gecontroleerde kwaliteit op.

Maison Berger Paris staat voor schoonheid als middelpunt van het item, een gecreëerd object dat in de tijd past. Het staat ook voor de designers, materialen en een unieke collectie. Het staat voor de parfums van elders, subtiele modellen, en een niet aflatende aandacht, een ware must have voor uw interieur.

 

Maison Berger - Lampe Berger Geuren

De geuren voor de Lampe Berger zijn stuk voor stuk meesterwerkjes, warm, fris, natuurlijk, fruitig, sensueel, exotisch, oosters, mystiek, of van alles een beetje, zo is er altijd een geur die aansluit bij een interieur of een karakter.

Mocht u toch niet van de geurtjes zijn is er altijd nog de air pur, deze heeft een uitstekende zuiverende werking zonder extra parfum.

 

 

Maison Berger - Geurstokjes

Maison Berger Bouquet dit is de officiële naam van de reeks geurstokjes van Maison Berger, de heerlijke geuren zijn ontelbaar, en de geweldige kwaliteit onevenaarbaar, wist u dat u maar 3 a 4 geurstokjes in uw houder hoeft te plaatsen, de kwaliteit is dermate goed dat u op deze manier lekker lang met uw vulling doet, natuurlijk zijn verkopen wij ook de navulling voor de geurstokjes op onze webshop.

Maison Berger car diffuser

Maison Berger Car diffusers zijn geweldig voor in uw auto, vrachtwagen en camper, ze zijn makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in de meest mooie kleuren en modellen, u kunt ze gewoon in uw ventilatie systeem klikken, ze worden gevuld met de navulling die per 2 verpakt zijn, en in heel veel geuren leverbaar, kiest u voor een van de nieuwe modellen dan heeft u zelfs de mogelijkheid om de intensiviteit  zelf te regelen, de gemiddelde levensduur van de navulling is ongeveer 4 tot 6 weken.