Maison Berger  Geurstokjes

Bouquet is de naam van de grote verscheidenheid aan geurstokjes van het merk Maison Berger, deze 100% natuurlijke parfum verspreid een heerlijke geur, de parfumverspreiders zijn in heel veel verschillende dessins te verkrijgen, van eenvoudig tot luxe, en voor elk interieur, ook de geuren zijn heel divers, van een zachte natuurlijke geur, een frisse bloemengeur, of een heerlijke kruidige geur, het is er allemaal, en er komen nog elk seizoen weer de meest fantastische geuren bij, Maison Berger Bouquet is een kwaliteitsproduct dat nooit verveeld, en altijd erg goed ontvangen wordt als kado, zowel door dames als zeker ook door heren, met een kado pakket  Maison Berger Geurstokjes maakt u altijd goede sier!

100% Natuurlijke Huisparfum

De kwaliteit van deze huisparfum is hoogstaand zoals alle producten van Maison Berger en zijn daarom alleen bij de geselecteerde dealers te koop. Bij aankoop van een starter set ontvangt u acht stokjes, voor een goed resultaat is 4 stokjes echt ruim voldoende en heeft u 4 tot 6 weken een heerlijke geur, vergeet niet af en toe uw stokjes om te draaien dit verhoogt het resultaat en heeft u er nog langer plezier van!

 

Maison Berger Geurstokjes navulling

De navulling van 200ml zijn in ontelbare geuren verkrijgbaar, omdat u maar vier stokjes per keer nodig hebt kunt u zonder problemen nieuwe gebruiken voor uw navulling, dit is goed voor uw portemonnee, maar misschien nog wel belangrijker voor het milieu. Uiteraard zijn de stokjes ook los bij ons verkrijgbaar! De navulverpakking is verkrijgbaar in 200 ml in ruim 10 heerlijke geuren. Voor iedere kamer in het huis is wel een speciale geur beschikbaar.

Kwaliteitskadootje in Nijkerk de dealer van Maison Berger in Midden Nederland