Marielle's Kwaliteitskip

Hoe mijn geliefde poeliers winkel na 18,5 jaar moest stoppen, en hoe ingrijpend dit was leest u hier, het was november 2022 en de nieuwe energie tarieven vielen op de mat van onze gewaardeerde poelierswinkel die in de loop der jaren een begrip in Nijkerk geworden is, met een enorme vaste trouwe klantenkring, waar we alle lief en leed met elkaar deelde, ik schrok van de nieuwe tarieven, maar besefte op dat moment nog niet dat we ongeveer zes keer zoveel moesten gaan betalen.

Nieuwe Uitdaging

Na 18,5 jaar gewerkt te hebben als zelfstandige laat ik me natuurlijk niet kennen. Dus heb ik met man en macht vrienden en buren in een hele korte tijd een nieuwe winkel. Totaal anders dan kip. Maar één ding is hetzelfde gebleven. Nu heb ik geen kwaliteitskip meer, maar kwaliteitskadootjes. En nog steeds dezelfde lieve klanten. Wel merk ik dat er dagelijks nieuwe klanten bijkomen uit de hele regio.

Mariëlle's Kwaliteitskadootje

De koelingen werden verruild door stellingen en we kregen prachtige kasten om ons mooie assortiment Maison Berger- Lampe Berger in te plaatsen, samen met de geweldige collectie Bunzlau Castle, de meest originele kadootjes van diverse mooie merken, de verantwoorde heerlijk geurende producten van MY Flame Livestyle, en leuke seizoen artikelen is onze gezellige kado winkel zeker een bezoek waard! Nog steeds zijn we op zoek naar speciale kadootjes, en deze zoektocht gaat onverminderd door, want voor onze klanten die ons ook nu weer trouw bezoeken, en mij het gevoel geven altijd er vol voor te blijven gaan verdienen nog steeds het leukste, mooiste en beste Assortiment!

Nijkerk de moeite waard!

Als u het mooie Nijkerk bezoekt, wat zeker de moeite waard is, wij hebben namelijk de mooiste toren van het land, heel veel natuurschoon, leuke terrassen en een grote diversiteit aan winkels, dan mag u onze winkel echt niet overslaan, u bent van Harte welkom om onze leuke, mooie, originele, en kwalitatief goede kadootjes te komen bewonderen, wilt u nog wat meer informatie over Nijkerk, ook dat is geen enkel probleem, als geboren en getogen Nijkerkse zal ik u graag meer vertellen over onze mooie stad!