My Flame Lifestyle

De meest voorkomende kaarsen zijn van paraffine gemaakt, een uitputbare bron. Sojakaarsen puur natuurlijk gemaakt van sojabonen, een mooie hernieuwbare bron. Voor het verbouwen van sojabonen worden in zuid Amerika regenwouden gekapt en zijn de bonen vaak genetisch gemanipuleerd. De soja van My Flame Lifestyle komt echter van lokale boeren bij onze kaarsenmakerij. Hiervoor zijn geen regenwouden gekapt, Maar wat zijn nu precies de voordelen van kaarsen zonder paraffine voor jou? We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet.

Volledig opbranden van de kaars

Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee. Daarnaast kan je het glas van de kaars makkelijk schoonmaken (ook vaatwasser bestendig) zodat je het glas de volgende keer bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een lekker drankje ;-). Bij paraffine kaarsen blijft er vaak veel was over in het glas en zal je de was nooit volledig uit het glas kunnen krijgen, zonde!

Langere Brandtijd

Sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen. Je hebt dus veel langer plezier van je kaars(en) en dit is natuurlijk ook weer beter voor het milieu en je portemonnee.

Geen Roet

Heb jij het ook wel meegemaakt dat je een kaars bij de muur hebt gezet en er een grote zwarte walm op je muur achterbleef? Of als je vaak kaarsen brandt in je huis, de muren en het plafond op den duur zwart worden? Met de natuurlijke kaarsen van My Flame heb je hier allemaal geen last van. Sojakaarsen veroorzaken namelijk geen zichtbare rook en stoten niet tot nauwelijks roet af. Dus geen zorgen, zet je huis gerust vol met deze heerlijke kaarsen.

Goede Geurverspreiding

ojakaarsen hebben een langere en snellere geurverspreiding dan paraffine kaarsen door hun lagere brandpunt. My Flame probeert de geuren van de kaarsen zoveel mogelijk met essentiële oliën te verkrijgen. Het resultaat van onze heerlijke geuren komt voort uit een mix van essentiële oliën en parfumolie. Wij werken samen met een gerenommeerd parfumhuis in Frankrijk. De geuren zijn met zorg door ons samengesteld en van hoge kwaliteit. Van onze kaarsen krijg je geen hoofdpijn.

Beetje gemorst?

Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Met andere kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een scherp voorwerp af te schrapen, met het risico de boel te beschadigen. Met natuurlijke kaarsen gemaakt van sojawas zijn warm water en zeep voldoende!

My Flame kaarsen en handzeep nu bestellen morgen in huis