Bunzlau Castle borden bestellen - kopen

Bunzlau Castle Borden zijn verkrijgbaar in: 

Bunzlau Castle Ontbijtborden - Bunzlau Castle Lunchborden - Bunzlau Castle Dinerborden -Bunzlau Castle Gebaksborden - Bunzlau Castle Platte Borden - Bunzlau Castle Diepe Borden -Bunzlau Castle Pastaborden -Bunzlau Castle Pizzaborden - Bunzlau Castle Vierkante Borden -Bunzlau Castle Visborden - Bunzlau Castle Dienbladen - Bunzlau Castle Hart Borden - Bunzlau Castle Premium Borden

Bunzlau Castle Gebaksborden

Bunzlau Castle  Ontbijtborden

Bunzlau Castle Dinerborden

Bunzlau Castle Borden Plat

Bunzlau Castle Bord Diep

Bunzlau Castle Pastaborden

Bunzlau Castle Pizzaborden

Bunzlau Castle Visbord Medium

Bunzlau Castle borden zijn verkrijgbaar in heel veel prachtige dessins, en elk jaar wordt deze collectie groter, alle servies van het merk Bunzlau Castle wordt met de grootst mogelijke zorg in Europa ambachtelijk geproduceerd, elk dessin heeft zijn eigen charme van een modern tot klassiek motief, en alles daar tussen in, van een bloemetje tot een hartje, van een stipje tot een mooi fantasie dessin, er is voor iedereen wel een favoriet, een verkeerd dessin kopen bestaat niet, want alles is mooi, en alles is perfect met elkaar te combineren, dat maakt Bunzlau Castle tot een van de meest geliefde serviezen wereldwijd!

Eigenschappen Bunzlau Castle borden

Het juiste bord geeft iedere maaltijd net dat beetje extra. Bunzlau Castle heeft een uitgebreid borden servies. Serveer een uitsmijter op een ontbijtbord, sandwich in een lunchbord of toetje op een dessertbord. Van pastabord tot gebaksbord en van pizzabord tot visbord: met onze bijzondere collectie heb jij voor elk gerecht het juiste bord in huis!

Bunzlau Castle borden nu bestellen morgen in huis