Bunzlau Castle heeft een authentiek productieproces

Sinds de start van Bunzlau Castle heeft de keramiek fabriek da Ceramika Artystyczna Bolesławiecn een grote rol gespeeld.  Zij hebben al meer dan 200 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van prachtig, hand gestempeld, kwaliteits keramiek. Alle grondstoffen die nodig zijn voor de productie komen uit de omgeving. Er worden wel zeven verschillende kleisoorten gebruikt en de verf is gemaakt op basis van natuurlijke materialen. Het servies is tijdloos, oersterk en geschikt voor gebruik in de vaatwasser, magnetron en de oven. Hierdoor is het ook perfect voor gebruik in de horeca, in samenwerking met Het Van Gogh Museum is er nu een speciale collectie, Bunzlau Castle x Van Gogh Museum

 

Bunzlau Castle Servies van klei tot mok

Hieronder hebben wij voor u een prachtig filmpje waarin u het ambachtelijke productie proces een beetje kunt volgen, Bunzlau Castle stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het keramiek en de hand gestempelde decors, een echt staaltje vakmanschap, en de beste klei resulteert in het geweldige Poolse Bunzlau Castle servies.

Bunzlau Castle is duurzaam en gecertificeerd

Naast de keramiek collectie ontwerpen en produceert Bunzlau Castle ook textiel, glaswerk, bestek en woonaccessoires. Dit doen ze met partners uit onder andere Portugal en Italië, veelal familiebedrijven, gedreven om met veel zorg producten te maken van de hoogste kwaliteit. Niet alleen met zorg voor het product, maar ook met aandacht voor hun medewerkers. De keuze om in Europa te produceren is niet altijd een makkelijke keuze geweest, maar deze is wel heel bewust gemaakt. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Alle werknemers voldoen aan Europese richtlijnen, ontvangen een goed salaris en werken onder goede werkomstandigheden. Het Bunzlau Castle textiel is OCS gecertificeerd, Bunzlau Castle vindt zijn oorsprong in Polen. In de tweede helft van de negentiende eeuw introduceerde de Poolse pottenbakkers van Boleslawiecn keramisch aardewerk met een kleurrijk stempelwerk op een witte achtergrond. Als het ware om de concurrentie met het toen populaire 'faience' aan te gaan, nu is Bunzlau Castle een begrip geworden in de wereld. Bunzlau Castle staat synoniem voor thuis zijn, met vrienden, familie, met je gezin, gewone en speciale momenten vier je met je eigen Bunzlau Castle collectie die je in de loop van de jaren verzameld hebt, helemaal naar je eigen smaak.

Wij zijn trots om Bunzlau Castle Dealer te zijn

Bunzlau Castle is een van de kwaliteitsmerken van Clip Quality Brands, dit familiebedrijf is opgericht in 1984 en gevestigd in het centrum van Nederland, in de mooie stad Nijkerk, inmiddels bij velen bekend vanwege de mooiste toren van Nederland!
En wij zijn trots om in dezelfde stad Nijkerk de dealer te zijn van Bunzlau Castle, naast de keramiek collectie ontwerpen en produceren ze ook textiel en bestek. Dit  doet Clip BV met partners uit onder andere Portugal en Italië, veelal familiebedrijven, gedreven om met veel zorg producten te maken van de hoogste kwaliteit. Niet alleen met zorg voor het product, maar ook met aandacht voor hun medewerkers. De keuze om in Europa te produceren is niet altijd een makkelijke keuze geweest, maar deze is wel heel bewust gemaakt. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg, alle werknemers voldoen aan Europese richtlijnen, ontvangen een goed salaris en werken onder goede werkomstandigheden. Het BunzlauCastle textiel is OCS gecertificeerd. Dat is de reden dat ik Bunzlau Castle verkoop. Goede kwaliteit, maatschappelijk betrokken en een zeer hoogstaand product, wie Bunzlau Castle nog niet kent is van Harte Welkom om geheel vrijblijvend onze winkel te bezoeken, wij kunnen u dan alle uitleg geven over dit prachtige kwaliteitsservies, en u kunt dan bij ons ervaren hoe mooi de verschillende decors samen komen, want Bunzlau Castle is vooral een geweldig servies omdat je kunt sparen, alle decors sluiten naadloos op elkaar aan, je kunt dus elke keer je collectie uitbreiden, ook de Bunzlau Castle keukendoeken en theedoeken passen helemaal bij het Bunzlau Castle servies, de afbeeldingen en kleuren zijn een lust voor het oog, en elk seizoen komen hier wel weer een aantal mooie dessins bij, dus als u een keer tijd vrij kunt maken zien wij u graag in Nijkerk bij Mariëlle's Kwaliteitskadootje uw Bunzlau Castle dealer!

Bunzlau Castle Collectie

De huidige Bunzlau Castle collectie bestaat uit maar liefst meer dan 40 verschillende decors. Deze decors worden met veel aandacht uitgezocht. Alle Bunzlau Castle decors komen bij de Poolse keramiek fabriek Ceramika Artystyczna Bolesławiecn vandaan en worden met de hand gestempeld ze zijn perfect om met elkaar te mixen en te matchen. Zo creëer je helemaal je eigen unieke collectie, omdat je alles kan combineren is het Bunzlau Castle servies het ultieme servies om lekker bij elkaar te sparen. Ga je voor de fleurige bloemetjes of voor een grafische print, er zit altijd wel wat tussen wat jij mooi vindt. Door de kenmerkende blauwe rand kan je eindeloos combineren en past al het servies bij elkaar, kijk ook eens op onze pagina nieuwe Bunzlau Castle decors, er zijn weer zoveel nieuwe dessins, en natuurlijk ook even op de Bunzlau Castle x Van Gogh Museum collectie pagina, voor nog veel meer mooie decors en inspiratie, wist u dat de Bunzlau Castle x Van Gogh Museum Collectie ook een prachtig gedeeltelijk handbeschilderd decor heeft, dit is de 50th Anniversary collectie, een enkel item hiervan is al een aanwinst voor ieder interieur, de prachtige intense kleuren geïnspireerd op de schilderijen van Van Gogh maken dit tot een waar Bunzlau Castle verzamelobject!

Een warm welkom

Bunzlau Castle helpt je bij het creëren van jouw thuisgevoel. De glazen die je kiest en de combinatie van mokken, borden en handdoeken in je kast zeggen iets over wie jij bent. Het uitgebreide assortiment van Bunzlau Castle geeft je alle ruimte om precies de sfeer neer te zetten waar jij van houdt. Jouw decors, jouw kleuren en jouw combinaties. Producten van de hoogste kwaliteit. Omdat het jouw thuis is, ook als kadootje doet Bunzlau Castle het altijd goed, of u nou kiest voor een mooie Bunzlau Castle theetip, accessoire of keukendoeken set, met deze prachtige kwaliteitskadootjes bent u altijd een graag geziene gast op iedere verjaardag of jubileum.

Gratis voor onze klanten

Speciaal voor onze klanten hebben wij een mooie actie, bij minimale besteding van €  100 euro ontvangt u van ons de nieuwste Bunzlau Castle catalogus t.w.v. € 8,95 helemaal gratis!

Bestel nu uw Bunzlau Castle producten

Uw Bunzlau Castle nu bestellen morgen in huis